Kledingvoorschriften

Na het succes van Het Blauwe Boekje is er nu Het Blauwe Boekje Kledingvoorschriften (ISBN 90808880-44). Deze opvolger binnen de succesvolle reeks van Het Blauwe Boekje zorgt dat de radeloos slecht geklede Nederlanders, naast kennis van de etiquette, nu voortaan precies weten wat de juiste kleding voor het juiste moment is.

Van white tie tot sneakers en van hoeden tot manchetknopen: Het Blauwe Boekje Kledingvoorschriften is uitstekend gedocumenteerd, heeft ruim 140 kleurenillustraties, een index en vele overzichtelijke tabellen. Het Blauwe Boekje Kledingvoorschriften verschijnt in een mooie gebonden uitgave met een linnen kaft en daaromheen een full colour omslag. Het boek wordt gedrukt in Groot-Brittannië bij kwaliteitsdrukkerij Butler & Tanner, drukkers van onder meer de internationale bestsellers van Jamie Oliver en Alain de Botton.

Het Blauwe Boekje Stijlgids, waarvan al ruim 50.000 exemplaren verkocht zijn, blijft naast Het Blauwe Boekje Kledingvoorschriften gewoon verkrijgbaar in de winkels. Vanwege het enorme succes verschijnt Het Blauwe Boekje Stijlgids in februari 2010 overigens in een vijfde geheel herziene (gebonden) druk.

Auteur Roel Wolbrink is regelmatig te gast in kijkcijferhits als Editie NL, Hart van Nederland en Shownieuws. Daarnaast schrijft hij meerdere columns. Met bijdragen van Stefan de Vries, correspondent in Frankrijk van RTL Nieuws, EénVandaag en BNR Nieuwsradio.

Alles op een rijtje
Titel: Het Blauwe Boekje Kledingvoorschriften, de juiste kleding voor het juiste moment
Auteur: Roel Wolbrink
Redacteur: Stefan de Vries
Uitgever: Bluebeard Publications, New Tailor Holding BV
Aantal pag.: 160
Aantal foto’s: 143
Aantal illustraties: 4
Uitgave: gebonden
Drukker: Butler & Tanner, UK
ISBN: 90808880-44
EAN: 9789080888043
NUR 452 Dewey 391
Consumentenprijs: € 19,95

Gebruikt Wordpress | Deadline Theme : An AWESEM design